Contact rapid: AICI!!!

Bone ingrijire copii (babysitting) la domiciliu

Popa Nicoleta

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-popa-nicoletaAre 49 ani, 2 copii; Studii: Liceul; are experienta ca bona din anul 2009, a lucrat si cu bebelusi. Doreste un program full time ssi intern indiferent de zona locului de munca. Este nefumatoare si are recomandari.

 

 

 

 


 

Rusu Anisoara

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-rusu-anisoaraAre 46 ani, divortata, 2 copii; studii: Scoala Profesioanala. Are experienta ca bona 14 ani, doreste un program full-time , indiferent de zona locului de munca. Este nefumatoare si are recomandari.

 

 

 

 


Curelea Elena

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-curelea-aureliaAre 50 ani, casatorita, 2 copii; studii: Scoala Profesionala, cursuri de Cruce Rosie. A lucrat la gradinita 4 ani, doreste un program de 8-10 ore/zi de Luni pana Vineri indiferent de zona locului de munca.

 

 

 

 


Duru Petra

bona-copii-babysitting-duru-petraAre 61 ani, casatorita. Studii: Scoala Profesionala. A lucrat in contabilitate 18 ani, iar ca bona lucreaza de 7 ani. Doreste un program de 8-10 ore/zi indiferent de zona locului de munca. Are recomandari.

 

 

 

 


 

Badea Claudia

bona-copii-babysitting-badea-claudiaAre 43 ani, este casatorita, are 1 copil. Studii: Postliceale. A lucrat in domeniul seceretariatului 7 ani si ca receptionera 14 ani. Nu are experienta decat cu propriul copil. Doreste un program de 8-10 ore/zi, indiferent de zona locului de munca. Momentan este disponibila.

 

 

 


Chilingir Maria

bona-copii-babysitting-chilingir-maria

Are 50 ani, este casatorita, 1 copil. Studii: Liceul. A lucrat in domeniul confectiilor 27 ani, nu are experienta ca bona, insa ii plac foarte mult copiii. Doreste un program de 8 ore/zi in zone ce au legaturi cu metroul. Momentan este disponibila.

 

 

 


Martis Florica

bona-copii-babysitting-martis-floricaAre 59 ani, casatorita, 2 copii. Studii: Liceul. Limbi straine: franceza la nivel avansat. A lucrat 23 ani ca tehnician proiectant si ca bona 12 in Belgia. Doreste un program de 8-10 ore/zi indiferent de zona locului de munca. Momentan este disponibila.

 

 

 


Calin Lucica

bona-copii-babysitting-calin-lucicaAre 41 ani, este casatorita, 1 copil.Studii: 10 clase. A lucrat ca bona la o familie timp de 2 ani jumatate. Doreste un program full-time 8-10 ore/zi, indiferent de zona locului de munca. este nefumatoare. Are recomandari.

 

 

 

 


Nan Cristina

bona-copii-babysitting-nan-cristinaAre 29 ani, casatorita, 1 copil; Studii 8 clase, locuieste in zona Ferentari. Are experienta in domeniul menajului 2 ani si ca bona a lucrat timp de 1 an cu 2 copii de 8 si 9 ani.Este nefumatoare. Doreste un program de 8-10 ore/zi, indiferent de zona locului de munca. Momentan este disponibila.

 

 

 


Serban Georgeta

bona-copii-babysitting-serban-georgetaAre 57 ani, necasatorita 2 copii; Studii 10 clase. A lucrat in comert 20 ani si la Enel 10 ani, nu are experienta ca bona, dar este o doamna calda careia i se potriveste acest post. Locuieste in zona Pantelimon. Doreste un program part-time, in zona sectoarelor 2 si 3. Este nefumatoare. Momentan este disponbila.

 

 

 


Mihai Maria

bona-copii-babysitting-mihai-mariaAre 59 ani, casatorita, 1 copil; Studii: Liceul. A lucrat in comert 25 ani, iar ca bona are experienta timp de 5 ani, avand experienta si cu bebelusi. Locuieste in zona Piata Galati, doreste un program de 8-10 ore/preferabil in zonele adiacente locuintei. Are recomandari, este nefumatoare. Momentan este indisponibila.

 

 

 


Lupu Gheorghita

bona-copii-babysitting-lupu_gheoghitaAre 55 ani, este casatorita, 2 copii; Studii: 8 clase. A lucrat in piese radio 16 ani , in comert 4 ani, si 1 an jumatate ca bona si menaj. Doreste un program de 8 ore/zi, indferent de zona locului de munca. Are recomandari si este nefumatoare

 

 

 

 


Damian Carmen

bona-copii-babysitting-damian-carmenAre 49 ani, este casatorita, are 3 copii; Studii: Liceul.A lucrat ca sef de depozit CFR 31 ani, iar ca bona a lucrat 5 ani la o singura familie.Locuieste in zona Crangasi si este nefumatoare. Doreste un program full-time sau part-time in zona in care locuieste. Momentan  este indisponibila

 

 

 

 


Tanase Elena

bona-copii-babysitting-tanase_elenaAre 44 ani, casatorita, 1 copil; Studii: Liceul. a lucrat contabil timp de 15 ani si bona 2 ani. Doreste un program full time, indiferent de zona locului de munca. Are recomandari si este nefumatoare. Momentan este disponibila.

 

 

 

 


Uzun Elena

bona-copii-babysitting-uzun_elenaAre 64 ani, este divortata, 2 copii; Studii: 8 clase. A lucrat ca laborant 10 ani, referent 30 ani, iar ca bona are experienta de 15 ani la 3 familii. Locuieste in zona Berceni, este nefumatoare si are recomandari. Doreste un program full time de 8-10 ore/zi indiferent de zona locului de munca.Momentan este disponibila.

 

 

 


Nistor Roxana

bona-copii-babysitting_nistor_roxanaAre 38 ani, necasatorta, 1 copl; Studii: Liceul. A lucrat ca educatoare timp de 1 an s lucrator comercial 13 ani. Doreste un program full time, indiferent de zona locului de munca. Este nefumatoare. Momentan este disponibla.

 

 

 

 


Grecu Radu Sanda

bona-copii-babysitting-Grecu-Radu-Sanda

Doamna Grecu Radu Sanda locuieste in zona Piata Romana si este in cautarea unui post de bona part-time sau full-time. A termininat Facultatea de limbi straine, cunoaste chineza, rusa, engleza, italiana, franceza si lucreaza ca si bona de 20 ani. Doamna Radu Sanda considera importante in dezvoltarea unui copil incurajarea si indrumarea si  doreste un post de bona in zona de centru a Bucurestiului.

 

 

 

 

 

 


Tudorache Adriana

menajera-curatenie-domiciliu-Tudorache-Adriana

Doamna Tudorache Adriana este din Cernica, este casatorita si are un copil. Doamna Tudorache este in cautarea unui post de menajera part-time sau full-time, are experienta de 7 ani in menaj si prefera zonele din apropierea zonei Pantelimon.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Mihaela Anisoara

bona-copii-babysitting-Mihaila-Anisoara

Doamna Mihaila Anisoara locuieste in zona Militari si este in cautarea unui post de menaj part-time.  Cunoaste franceza si engleza si are o experienta in menaj de 10 ani, disponibilitate menaj, spalat, calcat.

 

Like, share sau follow?

Harta cu locatia noastra

Date de contact

Str. Mihai Bravu, Nr. 62A, Sector 3, Bucuresti

Pentru telefon si email va rugam dati click AICI!!!

Y Messenger: bonesimenajere