Contact rapid: AICI!!!

Ingrijire batrani si varstnici la domiciliu Bucuresti

Ureche Victoria

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-ureche-victoriaAre 61 ani, este vaduva, 2 copii. Studii: 8 clase.A lucrat in ansamblare jucarii timp de 20 ani, la Ascensorul 18 ani , iar ingrjire batrani si varstnici la domiciliu timp de 4 luni. Locuieste in zona Berceni, doreste un program full time sau in regim intern indferent de zona locului de munca. Momentan este disponibila.

 

 

 


Tatu Viorica

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-tatu-vioricaAre 64 ani, casatorita, 2 copii. Locuieste in zona Berceni, a lucrat in bucatarie timp de 27 ani si in domeniul ingrijire batrani si varstnici la domiciliu de 4 ani.Doreste un program full-time 8-10 ore/zi indiferent de zona locului de munca. Este nefumatoare.Are recomandari

 

 

 

 


Miron Hermina

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-miron-herminaAre 61 ani, vaduva, 1 copil. Studii: Scoala profesioanala de surori medicale. A lucrat ca sora medicala 35 ani si in ingrijire batrani si varstnici la domiciliu timp de 3 ani. doreste un program full-time de 8-10 ore/zi indiferent de zona locului de munca. Este nefumatoare.

 

 

 

 


Bud Nicoleta

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-bud-nicoletaAre 33 ani, este necasatorita, 3 copii. Studii: Scoala Profesionala. A lucrat ca infirmiera la un azil de batrani 1 an jumatate si a facut menaj ocazional. Doreste un program  full time de 8-10 ore/zi indiferent de zona locului de munca.Momentan este disponibila.

 

 

 

 


 

Ungureanu Maria

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-Ungureanu-Maria

Doamna Ungureanu Maria este din Targoviste, are 64 de ani si a terminat Facultatea de Drept. Are o experienta in ingrijire varstnici si batrani la domiciliu de 4 ani, inclusiv imobilizati, detine rabdarea necesara indeplinirii cerintelor postuilui de ingrijire batrani si este interesata in gasirea unui loc de munca cu program intern.

 

 

 

 

 

 


 

Anghel Teodora Silva

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-Anghel-Teodora-Silvia

Doamna Anghel Teodora a lucrat timp de 17 ani pe postul de Asistent Medical, este in varsta de 49 de ani si are 2 copii. Doreste un post de bona copii sau ingrijitoare batrani si varstnici la domiciliu, indiferent de starea acestora de sanatate, intern sau extern si locuieste in Bucuresti in apropierea zonei Obor. Cunoaste Engleza si Spaniola si considera comunicarea ca fiind cheia unei colaborari placute si de durata.

 

 


 

Orza Jeni-Valerica

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-Orza-Jeni-Valerica

Doamna Orza Jeni locuieste in zona Anghel Sligni, Bucuresti, are 57 de ani si este casatorita. Doamna Orza este in cautarea unui post de ingrijire varstnici, disponibilitate 8h/zi; a lucrat ca bucatar timp de 8 ani, menajera 12 ani si are o experienta in ingrijire batrani si  varstnici la domiciliu de 2 ani.  Se descrie ca fiind o persoana calda si prefera o colaborare pe termen nedeterminat, doar in zonele din interiorul Bucurestiului si doreste minimum 1400 Ron/luna.

 

 


Opris Constanta

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-Opris-Constanta

Doamna Opris Constanta este in cautarea unui post de ingrijire varstnici,indiferent de starea de sanatate a acestora,  disponibilitate 4-9h/zi, in functie de nevoile persoanei. Doamna Opris a urmat cursurile Scolii de Asistente, vorbeste si Limba Franceza,  locuieste in zona Dristor, are 60 ani, este casatorita si are 2 copii. A lucrat timp de 7 ani pe postul de infirmiera si timp de 7 ani ca si ingrijitoare batrani; asteptarile salariale pornesc de la suma de 1000 Ron/luna in functie de program si atributii.

 

 

 

 

 


 

Gurgu Ioana

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-Gurgu-ioana

Doamna Gurgu Ioana locuieste in zona Baicului, are 65 de ani si 2 copii. Cunoaste Italiana si Greaca, a lucrat pe postul de bucatar timp de 3 ani si ingrijitoare batrani timp de 11 ani. Este in cautarea unui post de ingrijire batrani, disponibila si pentru menaj, gatit si orice alte necesitati si prefera un program part-time. Doamna Gurgu se descrie ca fiind o persoana buna, corecta si capabilita sa indeplineasca sarcinile si obligatiiile responsabil si la un nivel calitativ inalt.

 

 


 

Chirian Florina

ingrijitoare-batrani-si-varstnici-Chiriac -Florina

Doamna Chirian Florina este din Turnul Magurele, a terminat 10 clase, este casatorita si are 2 copii. Doamna Chirian este in cautarea unui post de ingrijitoare batrani si are experienta de 1 an in acest domeniu. Doamna se descrie ca fiind gospodina, calma si atenta.

 

 

 

Like, share sau follow?

Harta cu locatia noastra

Date de contact

Str. Mihai Bravu, Nr. 62A, Sector 3, Bucuresti

Pentru telefon si email va rugam dati click AICI!!!

Y Messenger: bonesimenajere